søndag den 21. oktober 2012

Impulskøb

De fleste kender det - man kommer hjem med meget mere i indkøbsposerne, end der står på indkøbsedlen. Ting som måske heller ikke var så livsnødvendige at eje.

Mit seneste impulskøb var tre orangegrenede lindetræer, som bare er så flotte med deres orange grene og røde knopper, og som vil stå utroligt flot i vinterhaven og lyse op.

Udfordringen er dog, at min haveplan, som jeg i sin tid tegnede, ikke indeholder tre lindetræer. Nu tåler lind en del beskæring, så pyt det går nok. Jeg må dog også erkende at haveplanen - hvilket også var hensigten - kun er tænkt som et udgangspunkt for haven og tegner således strukturen. Ændringer vil komme hen ad vejen. Jeg har allerede nu planer om at ændre forhaven.


4 kommentarer:

 1. Hej Jeg kender godt det med at man har en plan, til man laver en ny. Jeg fik tegnet en plan for 10 år siden, men meget er slet ikke som på tegningen, men er det ikke netop det der er det skønne ved at have med have at gøre, det at man altid får nye ideer og aldrig bliver færdig
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det ville være kedeligt, hvis der ikke var plads til nye ideer og eksperimenter.

   Hilsen Merete

   Slet
 2. Klippet lindetræer er rigtig flot, synes jeg. Så din impulskøb vil blive en skønt accent i forhave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan heller ikke vente til de vokser til, så rigtigt kan komme i gang med saksen, men jeg skal nok væbne mig med tålmodighed.

   Slet