søndag den 26. august 2012

Projekt hegn

Sommerferiens projekt var at få gjort noget ved det hvide algegrønne hegn omkring terressen. Egentligt så jeg helst, at dele af hegnet blev fjernet, så vi kan sidde og nyde haven fra teressen, men da min mand nedlagde veto, var der jo ikke andet for end at lægge hovedet i blød for husfredens skyld - og resultatet er ikke blevet så ringe endda.

Det ville være synd at kassere hegnet for et nyt købehegn, da det intet fejler, og er et rigtigt solidt "gør det selv" hegn. Det bestod af brædder både "udvendigt" og indvendigt", så der var lukket helt af. Jeg startede derfor med at pille de inderste brædder af. Min mand syntes dog, at hegnet blev for åbent, så jeg fandt på at sætte en lille liste op i mellemrummet. Alt i alt har det kostet en gang maling og en masse hobbylister samt et antal ikke opgjorte timer på nedvaskning, afslibning af løs maling og sving med penslen. Som min nabo sagde: "Nu ligner det en million".


2 kommentarer:

 1. Det må jeg ærligt talt tilslutte mig - simpelthen genialt fundet på - og SÅ flot. Det giver hegnet et helt nyt og frisk indtryk - nærmest "trendy" ;-)
  Husk nu at gemme brædderne - de kunne blive til bedkanter - eller måske højbede?
  Hilsen Tina

  SvarSlet
 2. Hej Merete.
  Jeg forstår godt du ville ha' været helt af med hegnet, så du kunne se ud i haven. Men jeg kan på den anden side også godt forstå, at din mand gerne vil kunne ha' sit privatliv på terrassen i fred, i hvert fald indtil hækken lukker ordentligt af for nysgerrige blikke,om ikke andet. Kompromisset i har gjort her kan I begge to være godt tilfredse med. Det er blevet rigtig flot. Det med listerne var godt fundet på. Havepejsen kunne jeg også godt ha' brugt, den er skøn.

  SvarSlet