torsdag den 6. september 2012

Havetosset

I en telefonsnak med min mor for noget tid siden fortalte hun mig, at hun havde pralet med min haveinteresse og det faktum, at jeg har ca. 10 havebøger. "10! - det kan ikke gøre det" var mit svar og gik straks i gang med at tælle - der var over 50. Siden der kommet lidt flere til, så samlingen udgør i dag over 60 bøger, og jeg er endda med tiden blevet mere kræsen.


Alle bøgerne er læst flere gang, og jeg nyder dem gerne på sofaen under et tæppe, når årstiden og vejret ikke er til havearbejde. Min mand påstod på et tidspunkt, at jeg brugte flere penge på havebøger end på haven, men det har jeg siden rodet bod på.

3 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg har lige set din blog og vil prøve at følge lidt med.
  Ja de kære bøger, har selv rigtig mange havebøger og læser flittig i dem. Du har ret i at man bliver lidt mere kræsen med tiden, det er bestemt ikke alle der er lige gode. Jeg har selv megen glæde af internet boghandlen Plantarum, hvor jeg køber en del gode havebøger.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 2. Hej Merete.
  God havehumor.
  Jeg plejer, at låne alt hvad jeg kan komme i nærheden af, af havebøger på biblioteket. Når jeg hører om en helt ny bog, bliver den også bestilt hjem samme sted. De allerbedste bøger bliver skrevet på ønskesedlen. Jeg køber kun sjældent selv bøgerne, men bruger til gengæld mange penge på planter. Til gengæld er bøger på min ønskeseddel en af de bedste gaver jeg kan få. Men det betyder, at kun en brøkdel af de bøger jeg har liggende er mine egne. Så jeg kan slet ikke være med dig der. Jeg må bøje mig i støvet!

  SvarSlet
 3. Velkommen til Bloglandia - jeg er sikker på, at du kommer til at nyde at være her sammen med alle de skønne og søde havemennesker, som findes her.
  Og sikke en lækker-bogreol du har :-) Jeg elsker også havebøger og de eller et haveblad er faste bestanddele på mit sengebord. Havebøger kan man bare ikke få for mange af.

  SvarSlet