fredag den 17. august 2012

Så må jeg også prøve

Efter at være faldet over de mange skønne haveblogs og have fuldt dem i det stille i et stykke tid, har jeg besluttet mig for også at udleve min haveinteresse på nettet. Hvor omfattende bloggeriet bliver må tiden vise. Men jeg gælder mig til at få nogle flere lidelsesfælder for min efterhånden udsprungne interesse, så alle kommentarer er velkomne.

Med to teenagere og som to fuldtidsjobbende forældrer er tiden til haven desværre knap, hvorfor jeg har valgt at indrette haven så nem som muligt.

Haven med dertilhørende hus overtog vi juli 2008. På det tidspunkt var haven lige lovlig nem, da den led gevaldigt under de tidligere ejeres ringe haveinteresse. Den bestod af én stor mosgræsplæne, seks birketræer, et blommetræ, en række spredte buske ude langs kanten af vejen og strandsten i det, der engang havde været bede langs huset.


Billeder fra salgsopstillingen. Efteråret 2007.
De seks birketræer blev fældet, hvorefter jeg gik i gang med målebånd, papir og blyant. Dette har siden manifesteret sig i, hvad jeg selv føler er et meget fornuftigt resultat. Selvfølig med visse ømme punkter men også med muligheden for yderligere udbygning, når tiden bliver til det.

Glæder mig til at dele resultatet med jer. Velkommen.

2 kommentarer:

 1. Hej Merete

  Velkommen i Blogland :) Du bliver garanteret lige så bidt af det som mange af vi andre. Glæder mig til at se lidt nærmere på din have og til at følge dig.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Merete.
  Jeg vil også byde dig velkommen. Jeg glæder mig også til at følge dig. Det ser spændende ud, det du har lagt ud indtil nu.

  SvarSlet